Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Προστασίας Μεταφορών | Dikos Insurance

Προστασία Μεταφορών

Εξασφαλίζει εσάς και τα εμπορεύματα που μεταφέρετε

Ζητήστε προσφορά

 1. Είναι ένα απλό πρόγραμμα το οποίο σας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία.
 2. Έχει ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο, ανάλογα με το μέγεθος του φορτηγού σας και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλέξετε.
 3. Σας προστατεύει με την υποστήριξη του Ομίλου ACHMEA, ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.


Dikos Insurance

Καλύψεις του προγράμματος

Το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων «Truck Cargo-Carrier» σας προσφέρει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για την οδική μεταφορά εμπορευμάτων με φορτηγό αυτοκίνητο μέσα στα όρια της ελληνικής επικράτειας.

 • Καλύπτει τη μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων (εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω), κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.
 • Καλύπτει ζημιές ή απώλειες που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα - προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνέπεια σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.
 • Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του Νόμου 4070/12, σύμφωνα με τον οποίο ορίζεται η υποχρέωση των μεταφορικών να διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη τουλάχιστον μέχρι του ποσού των 60.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιάς, που ενδέχεται να επέλθει από ευθύνη του μεταφορέα.
 • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανεξάρτητους επαγγελματίες μεταφορείς, σε μεταφορικές εταιρείες, καθώς και σε εταιρείες που μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με δικά τους φορτηγά (Φ.Ι.Χ.).
 • Το «Truck Carrier» είναι ετήσιας διάρκειας και χαρακτηρίζεται από την εφάπαξ πληρωμή του ασφαλίστρου, απαλλαγή 200 ευρώ για όλα τα όρια ευθύνης, για τα οποία παρέχονται ανά φόρτωση τέσσερεις επιλογές (από 60.000 μέχρι 300.000 ευρώ).

Ασφάλιση Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων “Truck Cargo”

Ως επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών, διακινείτε καθημερινά εμπορεύματα με αξία. Είτε το φορτηγό είναι δικό σας είτε μισθωμένο, ανεξάρτητα από το αν δουλεύετε με μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένα ως επαγγελματίας, έχετε ευθύνη για το φορτίο σας.

 • Πολλοί και αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να προξενήσουν την καταστροφή ή τη φθορά του και να βρεθείτε υπόλογος απέναντι στον ιδιοκτήτη τους.
 • Το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων “Truck Cargo”, σας εξασφαλίζει από τις διεκδικήσεις για αποζημίωση που μπορεί να προκύψουν από τον πελάτη σας ιδιοκτήτη του εμπορεύματος, αν πάθει ζημιά το φορτίο που μεταφέρετε για λογαριασμό του.
 • Σημειώστε οτι η νομοθεσία, πλέον, επιβάλλει την ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού.

Όρια κάλυψης

 1. Tο ανώτατο όριο ανά φόρτωση συνδέεται με το βάρος του φορτηγού.
 2. Τα φορτηγά έως 3,5 τόνους μπορούν να έχουν ανώτατο όριο ανά φόρτωση €50.000 ή €100.000.
 3. Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων μπορούν να έχουν ως ανώτατο όριο ανά φόρτωση από €50.000 έως €300.000.
 4. Το ασφάλιστρο είναι ιδιαίτερα προσιτό και ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλεγεί.
 5. Το ασφάλιστρο μπορεί να μειωθεί ακόμα περισσότερο, αυξάνοντας το ποσό απαλλαγής, δηλαδή τη δική σας συμμετοχή στη ζημιά.

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input