ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ
 • Αρχική
 • Blog
 • ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

“ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΧΕΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ”

Η ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο θα  ανακαλύψετε κάτι πολύ σημαντικό για τη ζωή σας. Παρακάτω θα αναλύσουμε ένα πολύ ουσιαστικό θέμα, τη διαχείριση κινδύνων στην ζωή ενός ανθρώπου.  Έτσι θα ξέρετε πάρα πολύ καλά πώς λειτουργεί μια τέτοια μελέτη και πως αυτή δημιουργεί προστιθέμενη αξία για έναν άνθρωπο αλλά και για μια επιχείρηση.  

Mε τα κατάλληλα καινοτόμα εργαλεία  παρουσιάζουμε  στον συμπολίτη μας τα αποτελέσματα, για την ανάγκη του μελλοντικού του  σχεδιασμού και  κάνουμε εξατομικευμένη διάγνωση ασφαλίσιμων κινδύνων με ακρίβεια ώστε  να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για κάθε πολίτη ξεχωριστά, για κάθε οικογένεια και για κάθε επιχείρηση.

Για να προστατεύσουν το μεγαλύτερο και με απίστευτη διαφορά σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο, που είναι η ικανότητα του να επιβιώνει αλλά και το μελλοντικό του εισόδημα στο οποίο βασίζονται τα όνειρα του για αυτόν και την οικογένεια του!

Για την προστασία κάθε επιχείρησης που είναι η ζωή, το αίμα και ιδρώτας και το όραμα του κάθε επιχειρηματία αλλά και τις θέσεις εργασίας, τους φόρους και τις εισφορές που θωρακίζουν την οικονομία και ευνοούν την ανάπτυξη.

Είναι σημαντικό να  καταλάβουμε ότι μετά την φυσική  επιβίωση το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε  είναι να μπορέσουμε  να αποτρέψουμε  όλους τους κινδύνους  που δεν θα μας  επιτρέψουν να επιβιώσουμε

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας ανησυχούν για το ενδεχόμενο ενός κινδύνου.  

         

Ο φορέας

Με τη χρήση του ειδικού λογισμικού συστήματος Individual Risk Management , διενεργούμε  την Ατομική Μελέτη Διαχείρισης Κινδύνων, μια απόλυτα εξατομικευμένη επιστημονική μελέτη με σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως στον Καναδά, τη Νέα Υόρκη, την Αγγλία και την Κύπρο.

 

https://underwriter.gr/wp-content/uploads/2019/09/pic-2-700x440.jpg

 

 1. 1ο βραβείο Καινοτομίας από τον Οργανισμό Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου
 2. 1η θέση ως η καλύτερη startup στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.
 3. Διάκριση στις 10 καλύτερες ιδέες από το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF), του παγκοσμίου φήμης και κύρους Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης
 1. Top 50 Companies In Education από τον οργανισμό GFEL (Global Forum for Education & Learning). Το IFAAcademy κέρδισε το βραβείο "TOP 50 LEADERS IN EDUCATION"  και κατατάχθηκε ανάμεσα στις 50 Κορυφαίες Εκπαιδευτικές Εταιρείες στον κόσμο για την ιδέα, την καινοτομία και την ήδη πρακτική εφαρμογή της στην αγορά.
 2. Διάκριση  μέσα στις 4 καλύτερες καινοτόμες ιδέες στον παγκόσμιο διαγωνισμό "GET IN THE RING".

 

Εισαγωγή

 Το θέμα του χρόνου είναι μεγάλο σήμερα. Γενικά οι δουλειές και οι υποχρεώσεις  δεν μας αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Και ευτυχώς ή δυστυχώς σκεφτόμαστε  τα θέματα που αφορούν την εργασία  μας  και μπορεί να αγχωνόμαστε  για άλλες 3 με 4 ώρες; 

Προφανώς  αφιερώνουμε όλο αυτό το χρόνο  για να πετύχουμε  κάτι, θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι , θέλουμε να φτιάξουμε ένα πολύ σημαντικό μέλλον για την οικογένειά μας.

 Η μελέτη αυτή την οποία προτείνουμε,  θα μπορούσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να σας δείξουμε πως μπορεί να προστατεύσει  αυτό για το οποίο μάχεστε από το πρωί ως το βράδυ  και σε σύντομο χρονικό διάστημα να ‘έχετε τα δεδομένα  να μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις  για κάτι τόσο σημαντικό.

 Άρα λοιπόν θα μπορούσατε να συμπιέσετε λιγάκι το χρόνο σας για να μπορούμε να δούμε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα για να προστατέψετε αυτό για το οποίο μάχεστε από το πρωί μέχρι το βράδυ; 

Πόσο σημαντικοί είναι οι οικονομικοί στόχοι και το μέλλον της οικογένειας σας; Είναι ένα ζήτημα που θα αφιερώνατε 5 με 10 λεπτά; 

Η επιθυμητή απάντηση είναι  όσο χρειαστεί.   Το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου. Δεν μιλάμε για κάτι αστείο, για κάτι nice to have, δεν μιλάμε για κάτι προαιρετικό, μιλάμε για το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου, ειδικά έτσι όπως εξελίχτηκε η κοινωνική ασφάλιση. 

Η Συμβουλευτική μελέτη  που κάνουμε είναι το σημαντικότερο πράγμα μετά την φυσική επιβίωση ενός ανθρώπου σε αυτόν τον κόσμο.  Είναι σημαντικό να  καταλάβουμε ότι μετά την φυσική  επιβίωση το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε  είναι να μπορέσουμε  να αποτρέψουμε  όλους τους κινδύνους  που δεν θα μας  επιτρέψουν να επιβιώσουμε.  Άρα η συμβουλευτική μας-μελέτη - , είναι η σημαντικότερη για έναν ‘άνθρωπο, ασχέτως αν συνεργαστούμε ή όχι. 

 Άρα τι συμπέρασμα βγάλαμε μέχρι τώρα; 

Ότι ανταλλάσουμε το 1/3 της ζωής μας  με εργασία , για να εξασφαλίσουμε  το σημαντικότερο πράγμα της ζωής μας, που είναι η οικονομική επιβίωση  και για  αυτή μας  την  ικανότητα μπορεί να υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που  μπορούν να την επηρεάσουν αρνητικά.  Αφού το σημαντικότερο πράγμα της ζωής μας  μπορεί να πάθει κάτι, διάβασε παρακάτω  τι μπορούμε  να κάνουμε  εμείς για σένα..

 

Η Μελέτη

Διαθέτουμε ένα  λογισμικό, καινοτόμο, βραβευμένο από το MIT, κτλ, το οποίο  μπορεί:

α)Καταρχήν να εντοπίσει όλους τους κινδύνους που αφορούν τη δική σου περίπτωση. 

Αυτούς τους παράγοντες που είπαμε πριν  και οι οποίοι  μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα σου να παράγεις  εισόδημα. Αν τους εντοπίσουμε ποιο θα είναι το θετικό;  Έχει την εξής σημασία. Να έχεις τον έλεγχο  αυτών των κινδύνων, ώστε αν συμβεί κάτι, να  μην  πείς  δεν πρόλαβα να το σκεφτώ, αν το ήξερα θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι για να το  λύσω. Είναι προτιμότερο  να το γνωρίζεις, να το σκεφτείς και να πάρεις το ρίσκο ότι δεν θα κάνεις τίποτα,  παρά να έχεις μια έκπληξη στη ζωή σου η οποία μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστη έως καταστροφική. Και μάλιστα στις επιχειρήσεις αυτή τη στρατηγική την ονομάζουν ΝΟ SURPRISES STRATEGY. Δηλαδή φτιάχνω μια επιχείρηση και φτιάχνω μια στρατηγική που τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να αποκλίνει από την πορεία της,  εκτός αν είναι γεγονότα που δεν ελέγχω εγώ καθόλου, όπως ένας,  Πόλεμος π.χ.. 

β) Να τους βάλουμε σε προτεραιότητα 

Αφού βρούμε αυτούς τους κινδύνους, βρούμε  τι καλύπτει η κοινωνική ασφάλιση, και εντοπίσουμε αν υπάρχει πρόβλημα και κενό πως θα δούμε τελικά, αν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο οικονομικό προϋπολογισμό , ποιος είναι πολύ σημαντικός, ποιος λιγότερο σημαντικός και ποιον πρέπει να αγνοήσουμε, ώστε να μην ασχοληθούμε καθόλου με αυτόν; 

Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε στην Ελλάδα το λογισμικό το οποίο μετράει τον κάθε παράγοντα-κίνδυνο για σένα και στο τέλος θα ξέρεις για εσενα προσωπικά όχι για τη θεωρία, τι είναι πολύ σημαντικό τι λιγότερο και τι καθόλου σημαντικό, ώστε αν θέλεις να πάρεις αποφάσεις, να έχεις τα δεδομένα να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις  που μπορείς για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.  

 Συνήθως υπάρχει μια δυσκολία! Ακόμη και αν τους εντοπίσουμε όλους, δεν είναι εύκολο να ξέρει κανείς, για το δικό του πορτοφόλι, για τον δικό του οικονομικό σχεδιασμό, ποιος είναι ο πιο σημαντικός και ποιος είναι ο λιγότερο σημαντικός.  Μπορεί να έχει μια άποψη αλλά δεν είναι εύκολο αντικειμενικά, επιστημονικά , να γνωρίζει.

Εμάς λοιπόν εδώ είναι η μεγάλη μας πρωτοπορία .Το  λογισμικό  το χρησιμοποιήσουμε μαζί  και θα το δεις ότι είναι και διασκεδαστικό και ενδιαφέρον το οποίο μας δίνει  πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Θα μπορούμε να μετρήσουμε τον κάθε παράγοντα, τον κάθε κίνδυνο για το δικό σου πορτοφόλι και στο τέλος της μελέτης , μπορείς να  την αποκτήσεις  ψηφιακά ή εκτυπωμένη ,  ώστε να  ξέρεις τι είναι σημαντικό για σένα και τι όχι.

γ) Τι σου δίνουν ακριβώς οι Κοινωνικές Ασφαλίσεις σε αυτές τις περιπτώσεις  

 Για αρκετούς από αυτούς τους παράγοντες, κινδύνους, όπως π.χ.   ένα ατύχημα, μια ασθένεια, και κάποιοι άλλοι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πληρώνει και η Κοινωνική Ασφάλιση. Για αυτούς τους κινδύνους ήδη καλύπτεσαι για ένα μέρος από την κοινωνική ασφάλιση.  Με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο κοινωνικό ταμείο είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει κάποιος. 

Εμείς λοιπόν κάναμε σε αυτό το τρίτο κομμάτι μια τεράστια μελέτη για να μπορούμε, με εύκολους πίνακες να εντοπίσουμε μαζί, για σένα προσωπικά, συγκεκριμένα κι όχι γενικά, τι καλύπτεσαι σε κάθε περίπτωση με ακρίβεια για να πετύχουμε 3 στόχους. 

 

 1. Είναι να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις καλύτερα όταν δίνεις και τόσα λεφτά γιατί μπορεί να δικαιούσαι κάτι και αν δεν το γνωρίζεις θα το χάσεις. 
 1. Είναι να  εντοπίσουμε  πράγματα και υπηρεσίες που βελτιώθηκαν, όσο και αν φαίνεται περίεργο αυτήν την εποχή.

 2. Θα υπολογίσουμε με ακρίβεια τις παροχές σου και θα ξέρεις που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις καλύτερα και που μπορεί να υπάρχει κενό, πόσο είναι  αυτό το κενό με ακρίβεια,  ώστε να σκεφτείς αν πρέπει να κάνεις κάτι ή όχι. Θα βρούμε δηλαδή τις παροχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σύνταξη και νοσοκομείο. 

         

Αν λοιπόν τα ξέρεις αυτά θα σου είναι χρήσιμο; 

 

Στόχος Ατομικής Μελέτης Διαχείρησης Κινδύνων

 • Στόχος της συγκεκριμένης μελέτης λοιπόν  είναι η διαχείριση των ασφαλίσμων κινδύνων που μπορούν να απειλήσουν τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία .
 • Είναι αλήθεια ότι εργαζόμαστε αν όχι παραπάνω αλλά τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Ανταλλάσουμε το 1/3 της ζωής μας για εργασία. Και αυτό για να μπορούμε να επιβιώσουμε και να φτιάξουμε την ζωή μας όπως την έχουμε ονειρευτεί.
 • Άρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε την ικανότητα και την ευλογία να σηκωνόμαστε κάθε πρωί και να παράγουμε εισόδημα ώστε να πραγματοποιήσουμε τον οικονομικό μας σχεδιασμό. 

Όμως υπάρχουν παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά μας αυτή. 

√Επίσης πρέπει να προστατεύσουμε και όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία μας και να προβλέψουμε λύσεις ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτο μελλοντικό έξοδο το οποίο μπορεί να διαταράξει τον χρηματοοικονομικό μας σχεδιασμό . 

 

√Σε ένα ιδιαίτερα ευμετάβλητο και απαιτητικό περιβάλλον , ένα χρηματοοικονομικό σχέδιο που θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό στην επίτευξη των σημαντικών μελλοντικών μας στόχων, όπως το επιθυμητό βιοτικό επίπεδο κατά τη συνταξιοδότηση, η εξασφάλιση των σπουδών των παιδιών αλλά και άλλων πιθανών οικονομικών στόχων, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ. 

 

Συμπεράσματα

Κάθε εργαζόμενος ανταλλάσσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του για να μπορέσει να επιβιώσει οικονομικά, αυτός και η οικογένειά του και να χτίσει τη ζωή του όπως την έχει ονειρευτεί. 

Στη διαδρομή αυτή υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν κάποια γεγονότα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα μας να παράγουμε το πολύτιμο αυτό εισόδημα, να προκύψουν σημαντικά έκτακτα έξοδα και να υπάρξουν και έκτακτοι κίνδυνοι που μπορεί να απειλήσουν την υφιστάμενη περιουσία μας όπως το σπίτι μας ή την επιχείρησή μας. 

Για την κάλυψη των γεγονότων αυτών έχει δημιουργηθεί το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και άλλες κοινωνικές πρόνοιες για τις οποίες πληρώνουμε ένα σεβαστό ποσοστό τους εισοδήματός μας . Όμως τα τελευταία έτη στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης έχουν γίνει πολλές αλλαγές με συγχωνεύσεις ταμείων, νέους νόμους κ.ά. και έχει δημιουργηθεί μια σύγχυση για το ποιες είναι πλέον οι παροχές του ενιαίου ταμείου ΕΦΚΑ. 

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν , η πρωτοποριακή μεθοδολογία και λογισμικό μας IRMA μπορεί να κάνει για εσάς τρία πολύ σημαντικά πράγματα: 

1) Μέσω του λογισμικού μπορούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα να υπολογίσουμε με ακρίβεια όλες τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης που δικαιούστε, σε σχέση με το εισόδημα που δηλώνετε, ώστε αφενός να το αξιοποιήσετε πιο αποτελεσματικά και να μη χάνετε νέες παροχές που έχουν δημιουργηθεί στο νέο σύστημα του ΕΦΚΑ και αφετέρου να διαπιστώσουμε αν κάποιες παροχές έχουν μειωθεί τόσο σημαντικά ώστε να επηρεάσουν το μελλοντικό οικονομικό σας προγραμματισμό. 

2) Να εντοπίσουμε όλους τους κινδύνους που μπορούν να απειλήσουν το μελλοντικό σας σχεδιασμό ώστε να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη και να μηδενίσουμε την πιθανότητα μιας αρνητικής έκπληξης στο μέλλον που θα σας φέρει εξ’ απροόπτου. 

3) Μέσα από απλές ερωτήσεις θα μετρήσουμε με το ειδικό λογισμικό τους κίνδυνους αυτούς εξατομικευμένα για το δικό σας οικονομικό προγραμματισμό ώστε να ξέρετε τι αποτελεί προτεραιότητα για εσάς και τι όχι! 

Αν επιθυμείτε να μειώσετε αυτούς τους κίνδυνους, θα έχετε τα σωστά δεδομένα για να πάρετε αυτήν την κρίσιμη απόφαση. 

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης θα γνωρίζετε τα πάντα για τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης που δικαιούστε και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε, εφόσον διαπιστωθούν κενά κάλυψης, αν επιθυμείτε να εξετάσετε τα εργαλεία της ασφάλισης με τα οποία μπορείτε να τα καλύψετε. 

Η πρωτοποριακή αυτή μελέτη λόγω του ότι εισάγεται για πρώτη φορά στην ελληνική πραγματικότητα δεν έχει κανένα κόστος και θα αποτελέσει ένα σημαντικό σύμμαχο στο να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο του μελλοντικού σας οικονομικού σχεδιασμού εξαλείφοντας την πιθανότητα αρνητικών εκπλήξεων. 

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη, εσείς θα αποφασίσετε αν υπάρχουν κενά που σας δημιουργούν ανασφάλεια και μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε έξυπνες λύσεις, ώστε τίποτα να μην μπορεί να διαταράξει την οικονομική σας ευημερία. 

*Το 98% όσων γνώρισαν τη μελέτη μας, έμειναν έκπληκτοι από τις πληροφορίες που πήραν και τις αξιοποίησαν με σκοπό να εξασφαλίσουν την οικονομική τους ευημερία, τη δική τους και της οικογένειάς τους και τη συνέχιση της επιχείρησής τους! 

*Το 93% όσων γνώρισαν τη μελέτη μας, αναγνωρίζοντας την αξία της, τη σύστησαν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.


Επίλογος

 Το risk management (risk assessment & risk mitigation) ως επιστήμη μας βοηθάει να κάνουμε μία αντικειμενική διάγνωση των αναγκών και των κινδύνων που αντιμετωπίζει ένα φυσικό πρόσωπο ή μια επιχείρηση.  

Επίσης κατόπιν έρευνας, καταφέραμε μέσα από το λογισμικό μας να μπορούμε να υπολογίζουμε για κάθε πολίτη ξεχωριστά τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης, ώστε να γνωρίζει κανείς εξατομικευμένα το ακριβές κενό κάλυψης.

Για να προστατεύσουν το μεγαλύτερο και με απίστευτη διαφορά σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο, που είναι η ικανότητα του να επιβιώνει αλλά και το μελλοντικό του εισόδημα στο οποίο βασίζονται τα όνειρα του για αυτόν και την οικογένεια του.

Για την προστασία κάθε επιχείρησης που είναι η ζωή, το αίμα και ιδρώτας και το όραμα του κάθε επιχειρηματία αλλά και τις θέσεις εργασίας, τους φόρους και τις εισφορές που θωρακίζουν την οικονομία και ευνοούν την ανάπτυξη.

Πλέον είμαστε οι πιο σημαντικοί σύμβουλοι στην Ζωή ενός ανθρώπου και μιας Επιχείρησης και για να είναι ασφαλής αλλά και να νιώθει ασφαλής. Και μόνο η αίσθηση ασφάλειας παράγει πραγματικά θετικά οικονομικά αποτελέσματα και όχι μόνο! Ακόμα και αν δεν συμβεί ποτέ κανένας κίνδυνος!

Δεν ισχυριζόμαστε! Το Αποδεικνύουμε!

… με αίσθημα ευθύνης, αρχιτέκτονες ενός ασφαλέστερου κόσμου, με λιγότερο φόβο για το μέλλον…!

Με συμμάχους την επιστήμη, την τεχνολογία αλλά κυρίως το πάθος, την πίστη, την ανυποχώρητη αισιοδοξία και την ανεξάντλητη επιμονή και υπομονή…!

Την αγάπη για τον Άνθρωπο!

Γιατί θέλουμε οι συμπολίτες μας να νιώσουν ότι είμαστε συνοδοιπόροι και συνεργάτες  για το πως να σχεδιάσουν ένα μέλλον χωρίς αρνητικές εκπλήξεις καθώς  διαγνώσαμε – αποφασίσαμε – υιοθετήσαμε την πιο έξυπνη λύση και κάναμε το καλύτερο που μπορούμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους!!

Και ξανά…με το πιο αποτελεσματικό εργαλείο. Την ασφάλιση που “είναι η πιο έξυπνη χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας” που εφηύρε ο άνθρωπος και στην οποία ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Και η αίσθηση αυτή είναι ανυπολόγιστης αξίας…!! Να ξέρεις ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες για όσους & όσα αγαπάς ακόμα περισσότερο και από τον εαυτό σου!!!

Συγχαρητήρια που διαβάσατε αυτό το άρθρο μέχρι τέλους. Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμο! Στην Dikos Insurance  είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μαζί σας. Αν έχετε απορίες που σας απασχολούν πάνω σε ανάλογα θέματα μπορείτε να μας τις στείλετε στο info@dikos.eu  και να μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για απαντήσεις.

 Θέλετε να μάθετε πώς θα θωρακίσετε το δικό σας οικονομικό προγραμματισμό βάσει της μελέτης; Κλείστε το ραντεβού σας!

Δείτε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας “bewell” 

Φέροντας λύσεις σε οικογένειες και επαγγελματίες σε όλη τη Ελλάδα, έχοντας την πλήρη υποστήριξη μιας μεγάλης και σίγουρης εταιρείας που ανήκει στον όμιλο ACHMEA.

Για να προστατεύσουν το μεγαλύτερο και με απίστευτη διαφορά σημαντικότερο περιουσιακό τους στοιχείο, που είναι η ικανότητα τους να επιβιώνουν αλλά και το μελλοντικό τους εισόδημα στο οποίο βασίζονται τα όνειρα τους για τους ίδιους και τις οικογένειές τους!!!

Για την προστασία κάθε επιχείρησης που είναι η ζωή, το αίμα και ιδρώτας και το όραμα του κάθε επιχειρηματία αλλά και τις θέσεις εργασίας, τους φόρους και τις εισφορές που θωρακίζουν την οικονομία και ευνοούν την ανάπτυξη!.

Ζητήστε προσφορά