Επενδυτικό Αποταμιευτικό Πρόγραμμα | Dikos Insurance

Πρόγραμμα Αποταμίευσης

Με το αποταμιευτικό πρόγραμμα Capital SAVE καταλήγετε πάντα κερδισμένοι!

Ζητήστε προσφορά

Το Capital SAVE προσφέρει 9 μοναδικά οφέλη:

 1. Μέσω των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, παρέχεται πρόσβαση σε οποιαδήποτε αγορά του κόσμου, με ελάχιστο ποσό επένδυσης €600 (€50 το μήνα)
 2. Διασπορά των επενδύσεων, τόσο σε γεωγραφικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κατηγορίας επένδυσης (διαθέσιμα, ομόλογα ή μετοχές)
 3. Προστασία του στόχου της αποταμίευσης, μέσω ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, σε περίπτωση απώλειας ζωής, ειδικά για τα πρώτα χρόνια της αποταμίευσης
 4. Επιλογή της διάρκειας αποταμίευσης
 5. Επιλογή ανάμεσα σε 52 μοναδικά Αμοιβαία Κεφάλαια, που διαχειρίζονται κορυφαίοι επαγγελματίες του κόσμου, όπως BlackRock, JP Morgan, Pictet & Pioneer, αλλά και της Ελλάδας, όπως η AlphaTrust, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ και η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ
 6. Αλλαγή επενδυτικής πολιτικής οποιαδήποτε στιγμή
 7. Αυτόματη αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου (rebalancing) ανά τρίμηνο
 8. Συνεκτίμηση του πληθωρισμού
 9. Ενίσχυση της αποταμίευσης με έκτακτες καταβολές οποιαδήποτε στιγμή
Dikos Insurance

Γιατί αποταμιεύουμε;

 • Για τις σπουδές και την αποκατάσταση των παιδιών μας
 • Για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων γεγονότων
 • Για την αγορά ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου
 • Για να συμπληρώσουμε τη σύνταξή μας

Πρόγραμμα αποταμίευσης: Προϋπόθεση για ποιότητα ζωής!

Όλοι αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της αποταμίευσης για την ποιότητα της ζωής μας. Το να αποταμιεύετε συστηματικά κάποια χρήματα είναι μια σπουδαία συνήθεια η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να στηρίξετε τα παιδιά σας στο να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο, σοβαρό γεγονός στο μέλλον, να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρίσκεστε στη σύνταξη, να αποκτήσετε ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο. Το πρόγραμμα Capital SAVE Interamerican μπορεί να σας βοηθήσει με όλα αυτά! Επενδύστε σήμερα σε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης για παιδιά, ή συνδυάστε το πρόγραμμα αποταμίευσής σας με ένα επενδυτικό πρόγραμμα ή με το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα Capital PENSION, για να εξασφαλίσετε το μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας.

Aποταμίευση, πρώτα απ' όλα!

Μην αποταμιεύεις ό,τι έχει μείνει μετά τις δαπάνες, αλλά ξόδεψε ό,τι έχει απομείνει μετά την αποταμίευση - Warren Buffet

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να δούμε την μελλοντική ζωή μας και μετά τους τρίτους.

Σκεφθείτε το εξής:
Αν μπορούσατε αυτήν τη στιγμή να γυρίσετε πίσω το χρόνο 10 ή περισσότερα χρόνια και να συναντήσετε το νεότερο εαυτό σας, ποιες συμβουλές θα του δίνατε για την αποταμίευση;

Γίνεται αντιληπτό ότι τα αποταμιευτικά προγράμματα δεν προκαλούν στέρηση της σημερινής ανάγκης, αλλά γίνονται η βάση για την κάλυψη των εξόδων του αύριο. Μια βάση για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας: Μια αξιοπρεπή συνταξιοδότηση, η κάλυψη των μελλοντικών σπουδών των παιδιών μας και ό,τι άλλο έχουμε στόχο.

Πρότυπο για το μέλλον

H συστηματική αποταμίευση μέσω ενός προγράμματος αποταμίευσης αποτελεί ένα καλό υπόδειγμα για τα παιδιά. Μαθαίνουν να διαχειρίζονται σωστά βασικές οικονομικές έννοιες.

Όσο περιορισμένα και να φαίνονται ότι είναι τα οικονομικά μας υπάρχει πάντα περιθώριο να αποταμιεύσουμε. Αξίζει για το μέλλον μας…

Επιλέξτε τον δικό σας στόχο αποταμίευσης

 • Πρόγραμμα αποταμίευσης για παιδιά

Οι σπουδές ενός παιδιού είναι μια σημαντική επένδυση, εφόσον πιθανότατα καλυτερεύει την ζωή των ανθρώπων.

Ενώ το κόστος σπουδών είναι ιδιαίτερα υψηλό ( δίδακτρα, σίτιση, διαμονή, βιβλία, κτλ), είναι αξιοσημείωτο ότι οι άνθρωπο που διαθέτουν ένα μεταπτυχιακό αυξάνουν το εισόδημά τους περίπου κατά 26% περισσότερο από εκείνους που διαθέτουν απλά ένα πτυχίο.

Με το εργαλείο της αποταμίευσης εξασφαλίζουμε την χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών των παιδιών μας, χωρίς να στερήσουμε κάτι τόσο σημαντικό για την σταδιοδρομία τους.

 • Αποταμίευση για τη σύνταξη

Με το νέο ασφαλιστικό νόμο (Ν.4387/2016) η εθνική σύνταξη ορίστηκε πλέον στα 384 ευρώ το μήνα! Το ποσό αυτό βέβαια αυξάνεται ανάλογα με τα χρόνια εισφορών, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι το τελικό ποσό σύνταξης θα είναι ανεπαρκές για τις μελλοντικές μας ανάγκες.

Άρα είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα πλάνο συμπληρωματικού κεφαλαίου, σύντομα κιόλας. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε τις μελλοντικές χρηματοοικονομικές απαιτήσεις, ακόμα και αν έρθουν δύσκολες στιγμές. Στη Dikos Insurance κάνουμε μαζί υπολογισμό αποταμιευτικού προγράμματος και διατηρούμε την αξιοπρέπεια ολόκληρης της οικογένειας.

 • Αποταμίευση στα μέτρα σας

Tο Capital SAVE σας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό αποταμίευσης με πολλά πλεονεκτήματα έναντι των πιο παραδοσιακών λύσεων όπως οι τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης και τα παραδοσιακά ασφαλιστικά προγράμματα.


Με το Capital SAVE έχετε μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό του προγράμματος αποταμίευσης, έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

 • Το αποταμιευτικό πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει από μόλις €50 το μήνα
 • Μπορείτε να επιλέξετε την διάρκεια αποταμίευσης με ελάχιστη διάρκεια 10 έτη, προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας το κεφάλαιο το οποίο θα έχει συσσωρευτεί ακριβώς τη στιγμή της ανάγκης.
 • Δυνατότητα αυτόματης αναπροσαρμογής του ποσού αποταμίευσης ετησίως, αν θέλετε να ξεκινήσετε με μικρή αποταμίευση και περισσότερη στα επόμενα χρόνια
 • Δυνατότητα επιλογής της συχνότητας αποταμίευσης. (μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, έτος)
 • Δυνατότητα αποταμίευσης μέσω πάγιας εντολής χωρίς να χρειάζεται να βρίσκετε μεγαλύτερο ποσό κάθε 6μηνο ή έτος
 • Δυνατότητα έκτατων καταβολών από €300 έως €10.000 το χρόνο, σε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
 • Δυνατότητα λήψης εφάπαξ ποσού τη λήξη του προγράμματος για άμεση χρήση ή ακόμη σε προκαθορισμένες δόσεις, ως συμπληρωματικό εισόδημα την περίοδο εκείνη.

9+1 ιδέες για να εξοικονομήσετε χρήματα για την αποταμίευση

 1. Κάντε αγορές με βάση μια λίστα, έτσι ώστε να μην μπαίνετε στον πειρασμό να αγοράζετε πράγματα αυθόρμητα και τα οποία ίσως δεν έχετε άμεση ανάγκη.
 2. Αποφύγετε να φορτώσετε τις πιστωτικές κάρτες σας με νέο χρέος και εξοφλείστε τες νωρίς, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεστε με τόκους.
 3. Αντικαταστήστε μερικές εξόδους για φαγητό ή διασκέδαση με δείπνα στο σπίτι, που κοστίζουν λιγότερο και σας επιτρέπουν να χαρείτε την παρέα σας ακόμη περισσότερο.
 4. Μειώστε έξοδα που κάνετε για βλαβερές συνήθειες όπως π.χ. το κάπνισμα.
 5. Συγκρίνετε τιμές για τις καθημερινές αγορές σας και προτιμήστε τη χαμηλότερη που βρίσκετε για το ίδιο προϊόν ή ποιότητα. Αναζητήστε τις καλύτερες τιμές προϊόντων στο Internet.
 6. Προετοιμάστε φαγητό από το σπίτι όταν πηγαίνετε στη δουλειά σας για να μην πληρώνετε τιμές εστιατορίου.
 7. Παρακολουθήστε τα έξοδα του νοικοκυριού κάθε μήνα με ένα αναλυτικό εξοδολόγιο.
 8. Οδηγήστε με οικονομία χωρίς απότομες επιταχύνσεις. Προτιμήστε αυτοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα και ρυθμίστε την πίεση των ελαστικών για να εξοικονομείτε καύσιμα. Αν μπορείτε, χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 9. Τοποθετήστε έναν κουμπαρά στην είσοδο του σπιτιού και γεμίστε τον με τα ψιλά σας κάθε φορά που έχετε κέρματα στην τσέπη.
 10. Επανεξετάστε τα πάγια έξοδα κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης με στόχο να έχετε το οικονομικότερο πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input