Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων | Dikos Insurance

Προσωπικό ατύχημα

Εξασφαλιστείτε από τις συνέπειες ενός ατυχήματος. Ένα ατύχημα μπορεί να έχει σενάριο που δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

7 ωφέλειες για να επιλέξετε την Προστασία Προσωπικού Ατυχήματος

 1. Σας προσφέρει ουσιαστική κάλυψη σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας, η οποία μπορεί να φτάσει και το τριπλάσιο του βασικού κεφαλαίου.
 2. Όταν το ποσοστό της Μόνιμης Μερικής Ανικανότητας είναι πάνω από 25%, η αποζημίωση αυξάνεται προοδευτικά και μέχρι το 300% του βασικού κεφαλαίου.
 3. Η αποζημίωση για την Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα είναι ανεξάρτητη και δεν συμψηφίζεται με άλλη αποζημίωση.
 4. Έχει το ίδιο ασφάλιστρο για όλα τα επαγγέλματα.
 5. Προσφέρεται και για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών.
 6. Έχει ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα σε σχέση με τις παροχές του.
 7. Σας προστατεύει με την υποστήριξη του Ομίλου ACHMEA, ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με 6 φορές τα συνολικά ασφάλιστρα της Ελλάδας και 550.000 ευρώ/ημέρα αποζημιώσεις.
Dikos Insurance

Τι καλύπτει το πρόγραμμα Ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος

H Προστασία Προσωπικού Ατυχήματος σάς προσφέρει ένα συνδυασμό καλύψεων, ώστε να αντιμετωπίσετε όλες τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ατύχημα για εσάς και την οικογένειά σας.

 • Άμεση Ιατρική Βοήθεια
  Με την Άμεση Ιατρική Βοήθεια το ατύχημα αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά. Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο και σας καλύπτει σε όποια χώρα του κόσμου και αν βρίσκεστε. Σας παρέχει ιατρικές συμβουλές και οδηγίες, στη Γραμμή Υγείας 1010, αλλά και υγειονομική μεταφορά, με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο, αεροπλάνο) στο ενδεδειγμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.

 • Iατροφαρμακευτικά έξοδα
  Καλύπτονται οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες που θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εντός ή εκτός νοσοκομείου λόγω ατυχήματος, με ποσό αποζημίωσης από €500 μέχρι €5.000, ανάλογα με την επιλογή σας.

 • Νοσοκομειακό επίδομα
  Για κάθε ημέρα νοσηλείας, σας δίνεται ένα ημερήσιο επίδομα, από €10 μέχρι €100, ανάλογα με την επιλογή σας, με μέγιστο τις 180 ημέρες.

 • Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα
  Για να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας, σε περίπτωση Προσωρινής Ολικής Ανικανότητας για εργασία λόγω ατυχήματος, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ποσού αποζημίωσης από €10 μέχρι €100, με μέγιστο τις 365 ημέρες.

 • Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα
  Για να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας, σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργασία εξαιτίας ατυχήματος, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής κεφαλαίου από €30.000 ως €300.000. Η Μόνιμη Μερική Ανικανότητα καλύπτεται σε ποσοστό από 1% ως 300% του κεφαλαίου Απώλειας Ζωής.

 • Απώλεια Ζωής
  Για να εξασφαλίσετε τους δικούς σας ανθρώπους, αν κάποιο ατύχημα συμβεί σε εσάς, έχετε τη δυνατότητα επιλογής κεφαλαίου από €10.000 μέχρι €100.000.

Τα προγράμματα και οι καλύψεις τους

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος σας προσφέρει τρεις επιλογές προγράμματος, Classic, Extra και Total, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που θέλετε να εξασφαλίσετε.

prosopiko atixima

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input