Ατομική μελέτη διαχείρισης κινδύνων
 • Αρχική
 • Σε ενδιαφέρει
 • Ατομική μελέτη διαχείρισης κινδύνων

Η ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ

Δημιουργεί προστιθέμενη αξία στη ζωή ενός ανθρώπου

Ζητήστε προσφορά

Με τη χρήση του ειδικού λογισμικού συστήματος Individual Risk Management , διενεργούμε την Ατομική Μελέτη Διαχείρισης Κινδύνων, μια απόλυτα εξατομικευμένη επιστημονική μελέτη με σημαντικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως στον Καναδά, τη Νέα Υόρκη, την Αγγλία και την Κύπρο

 

 1. 1ο βραβείο Καινοτομίας από τον Οργανισμό Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου
 2. 1η θέση ως η καλύτερη startup στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.
 3. Διάκριση στις 10 καλύτερες ιδέες από το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF), του παγκοσμίου φήμης και κύρους Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης
 4. Top 50 Companies In Education από τον οργανισμό GFEL (Global Forum for Education & Learning). Το IFAAcademy κέρδισε το βραβείο "TOP 50 LEADERS IN EDUCATION"  και κατατάχθηκε ανάμεσα στις 50 Κορυφαίες Εκπαιδευτικές Εταιρείες στον κόσμο για την ιδέα, την καινοτομία και την ήδη πρακτική εφαρμογή της στην αγορά.
 5. Διάκριση μέσα στις 4 καλύτερες καινοτόμες ιδέες στον παγκόσμιο διαγωνισμό "GET IN THE RING".
Dikos Insurance

Μελέτη

 • Στόχος της συγκεκριμένης μελέτης είναι η διαχείριση των ασφαλίσμων κινδύνων που μπορούν να απειλήσουν τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία.
 • Είναι αλήθεια ότι εργαζόμαστε αν όχι παραπάνω αλλά τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Ανταλλάσουμε το 1/3 της ζωής μας για εργασία. Και αυτό για να μπορούμε να επιβιώσουμε και να φτιάξουμε την ζωή μας όπως την έχουμε ονειρευτεί.
 • Άρα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε την ικανότητα και την ευλογία να σηκωνόμαστε κάθε πρωί και να παράγουμε εισόδημα ώστε να πραγματοποιήσουμε τον οικονομικό μας σχεδιασμό.


Όμως υπάρχουν παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά μας αυτή.

Επίσης πρέπει να προστατεύσουμε και όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία μας και να προβλέψουμε λύσεις ώστε να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε έκτακτο μελλοντικό έξοδο το οποίο μπορεί να διαταράξει τον χρηματοοικονομικό μας σχεδιασμό.
Σε ένα ιδιαίτερα ευμετάβλητο και απαιτητικό περιβάλλον , ένα χρηματοοικονομικό σχέδιο που θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό στην επίτευξη των σημαντικών μελλοντικών μας στόχων, όπως το επιθυμητό βιοτικό επίπεδο κατά τη συνταξιοδότηση, η εξασφάλιση των σπουδών των παιδιών αλλά και άλλων πιθανών οικονομικών στόχων, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.

Δές τι έχουμε για σένα.

Είμαστε οι χρησιμότεροι σύμβουλοι που μπορείς να συναντήσεις αντικειμενικά. Δεν το ισχυριζόμαστε, το αποδεικνύουμε έχοντας τη μοναδική μεθοδολογία η οποία μπορεί: 

 • Με ειδικό λογισμικό θα εντοπίσουμε μαζί όλους τους παράγοντες εκείνους οι οποίοι επηρεάζουν αρνητικά το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σου. Και αυτό είναι σημαντικό διότι δεν θα θέλαμε να σου συμβεί κάτι και να πεις 'ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ΄. Είναι προτιμότερο να απορρίψετε μια πρόταση από γνώση, παρά να σας έρθει σαν έκπληξη στη ζωή σας.
 • Μαζί και με μια ευχάριστη διαδικασία, θα μετρήσουμε αυτούς τους παράγοντες με επιστημονικό τρόπο, ώστε να ξέρεις στο τέλος ποιος είναι σημαντικός παράγοντας για σένα προσωπικά, ποιος λιγότερο σημαντικός και ποιος καθόλου. Και αυτό είναι σημαντικό διότι αν θελήσεις να σχεδιάσεις μια λύση, τουλάχιστον να επικεντρωθείς στους σημαντικότερους για σένα παράγοντες.
 • Εφόσον πληρώνεις αρκετό μέρος του εισοδήματος σου στην Κοινωνική ασφάλιση, γνωρίζεις τις παροχές του Κοινωνικού σου ταμείου και τις αλλαγές που γίνονται συνεχώς;

Με την χρήσιμη μελέτη μπορούμε, με εύκολους πίνακες να εντοπίσουμε μαζί, για σένα προσωπικά, με ακρίβεια τι δικαιούσαι από την Κοινωνική ασφάλιση σε όλα τα επίπεδα για 2 λόγους:
Α. Να χρησιμοποιήσεις σωστά το ταμείο σου ώστε να μην χάνεις ευκαιρίες και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις που έχουν βελτιωθεί.
Β. Να εντοπίσουμε ποιές καλύψεις έχουν μειωθεί και να εξετάσουμε αν σε αφορούν, ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

 (Το λογισμικό είναι συνδεδεμένο με την αναλογιστική αρχή του Κράτους και το Ε.Φ.Κ.Α., ενώ εξαίρετοι επιστήμονες έχουν συμβάλει στην μεγάλη αυτή έρευνα)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

 • Απο τι κινδυνεύει
 • Με ποιά προτεραιότητα, επιστημονικά πια για 'σένα οχι γενικά για την θεωρία. 
 • Τι καλύψεις έχει η Κοινωνική ασφάλιση με μεγάλη ακρίβεια (π.χ. σύνταξη που δικαιούσαι, συμμετοχή σε νοσοκομειακό επίπεδο και πρωτοβάθμια περίθαλψη, τι ποσό δικαιούσαι σε περίπτωση που δεν μπορείς να εργαστείς για κάποιο χρονικό διάστημα, τι άλλα επιδόματα υπάρχουν κτλ)
 • και όλα αυτά τα παραδίδουμε σε τυπωμένη μελέτη η οποία ουσιαστικά έχει όλες αυτές τις πληροφορίες για να μπορείς να τα μελετήσεις και εσύ, χωρίς καμία δέσμευση.

 Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε όλο τον Ελληνικό πληθυσμό. Το κάθε σπίτι να έχει μια τέτοια μελέτη, γιατί πρέπει να είναι προειδοποιημένοι για αυτά που συμβαίνουν με την κοινωνική ασφάλιση και τι επηρεάζει τη ζωή που έχουν ονειρευτεί, ώστε να έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Σεβαστή είναι κάθε απόφαση, για το αν θέλει κάποιος μια τέτοια μελέτη, για να μπορεί να σχεδιάσει κάτι για το μέλλον του. Αυτό που λείπει όμως απο την Ελληνική κοινωνία είναι η σωστή συμβουλευτική με επιστημονικό τρόπο που εμείς κάνουμε. 

 

Επιπλέον δυνατότητες:

 • Υπολογισμός του αναγκαίου χρηματικού ποσού κατά την ηλικία συνταξιοδότησης
 • Υπολογισμός αναγκαίου ποσού για τις σπουδές των παιδιών
 • Υπολογισμός ποσού επένδυσης ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ
 • Υπολογισμός κεφαλαίων ζωής

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Έχοντας πλέον μια επιστημονική εικόνα της έκθεσής σας στο κίνδυνο και με το κατάλληλο πλάνο αντιμετώπισης που θα λάβετε μαζί με τη μελέτη , είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις

 

 • για το ποιους από τους κινδύνους,
 • σε ποια προτεραιότητα και
 • με τι ποσοστό θα επιδιώξετε να μειώσετε την επίδρασή τους, αξιοποιώντας τα εργαλεία της ασφάλισης που είναι η πιο έξυπνη χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας που έχει ανακαλύψει ο άνθρωπος.

Ο σχεδιασμός θα πρέπει να επανεξετάζεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και να γίνεται επανεκτίμηση κάθε φορά που αλλάζει η οικονομική ή η οικογενειακή σας κατάσταση ή οι παροχές της κοινωνικής ασφάλισης , με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση του μεγαλύτερου περιουσιακού σας στοιχείου, των μελλοντικών σας στόχων και του βιοτικού σας επιπέδου.

 

Ολοκληρώνοντας τη μελέτη, εσείς θα αποφασίσετε αν υπάρχουν κενά που σας δημιουργούν ανασφάλεια και μπορείτε να μας ζητήσετε να σχεδιάσουμε έξυπνες λύσεις, ώστε τίποτα να μην μπορεί να διαταράξει την οικονομική σας ευημερία και να αποκτήσετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας.
*Το 98% όσων γνώρισαν τη μελέτη μας, έμειναν έκπληκτοι από τις πληροφορίες που πήραν και τις αξιοποίησαν με σκοπό την έξυπνη προστασία τους από μελλοντικούς κινδύνους και την εξασφάλιση της οικονομικής τους ευημερίας.
*Το 93% όσων γνώρισαν τη μελέτη μας, αναγνωρίζοντας την αξία της, τη σύστησαν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

 

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input