🩺 Ιδιωτική Ασφάλεια Υγείας – Bewell | Dikos Insurance

Ασφάλεια υγείας «BEWELL»

Πρώτη φορά η ιδιωτική ασφάλιση υγείας σου προσφέρει τόσα πολλά.

Ζητήστε προσφορά

7 μοναδικά οφέλη που κερδίζετε με το πρόγραμμα BEWELL Interamerican

 1. Επιλέγετε τις καλύψεις και τα προγράμματα υγείας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας απαιτήσεις.
 2. Έχετε τη δυνατότητα διαφορετικών λύσεων για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Ένα συμβόλαιο, μία οικογενειακή ασφάλεια υγείας, πολλές λύσεις!
 3. Συνδυάζετε διάφορα προγράμματα υγείας και περισσότερες από 2.000 επιλογές ώστε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα BEWELL Interamerican σύμφωνα με τις οικονομικές σας προτιμήσεις.
 4. Κάθε μέλος που προστίθεται στο πρόγραμμα, αυξάνει το ποσοστό έκπτωσης, εξαιτίας των αλλεπάλληλων οικογενειακών εκπτώσεων. Επωφεληθείτε και από επιπλέον εκπτώσεις λόγω συχνότητας και τρόπων πληρωμής, αλλά και από συνδυασμούς προγραμμάτων.
 5. Σε δύσκολα περιστατικά (καρδιακού ή εγκεφαλικού επεισοδίου και καρκίνου) δεν πληρώνετε τίποτα για νοσοκομειακή περίθαλψη ή διαγνωστικές εξετάσεις, ανεξαρτήτως προγράμματος. Επιπλέον δικαιούστε δωρεάν δεύτερη γνώμη από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο, μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο Best Doctors.
 6. Με την καλύτερη ασφάλεια υγείας επωφελείστε και από νέες, πρωτοποριακές καλύψεις, όπως φάρμακα, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία μόνο από ατύχημα, φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία, οικονομική ενίσχυση με την μορφή επιδομάτων.
 7. Αποκτάτε ειδικά προνόμια στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας, Αθηναϊκή Mediclinic και πολυϊατρεία MEDIFIRST. Αξιοποιήστε την πλήρη απορρόφηση  της συμμετοχής σας σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παιδιά και ενήλικες, όπως το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Euromedica Κυανούς Σταυρός, Mediterraneo Hospital κ.α. Επιπλέον, με την ασφάλεια υγείας μας, τα ιδιόκτητα μέσα και όχι κάποιος τρίτος, πραγματοποιούν άμεση μεταφορά από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη σε ιδιωτική κλινική, αν χρειαστεί.
Dikos Insurance

Όλες οι επιλογές για να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα υγείας.

 • Πώς;
  Διαλέγετε και συνδυάζετε όποιες ενότητες καλύψεων θέλετε για την υγεία σας. (8 μεταβαλλόμενοι παράγοντες σύμφωνα με τις ανάγκες σας - τουλάχιστον 6.900 συνδυασμοί).
 • Γιατί;
  Μπορείτε να κρατήσετε το πρόγραμμά σας σε βάθος χρόνου, προσαρμόζοντας όποτε θέλετε τις καλύψεις, άρα και τα ασφάλιστρά σας.
 • Πόσο;
  Τα προγράμματα υγείας ξεκινούν από 0,25 ευρώ τη μέρα!!!
 • Επωφελήσου σήμερα από την καλύτερη ασφάλεια υγείας.

Γιατί "BEWELL” σημαίνει να είσαι και να νιώθεις πάντα καλά!

"BEWELL": Μία νέα προσέγγιση για την ασφάλεια υγείας

Στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας "BEWELL" ο κάθε άνθρωπος, έχει την δυνατότητα ανάλογα με τις πραγματικές του ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες, να «χτίσει» ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, στα μέτρα του και στην τιμή που θέλει.

Με το πρόγραμμα BEWELL Interamerican μπορείτε να δημιουργήσετε μία ενιαία ασφάλεια υγείας online για ολόκληρη την οικογένειά σας, μόνο με όσα έχει πραγματικά ανάγκη το κάθε μέλος της, ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικά προγράμματα, όπως ασφάλεια παιδιού, κάλυψη για προσωπικό ατύχημα, ακόμα και ταξιδιωτική ασφάλεια και βοήθεια.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ!

Με επιλογές που ξεκινούν από 25€/ έτος!*

- Νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα (Από 150€ ετήσια ασφάλιστρα, 75€ για το παιδί σας!)*

 

Το απόλυτο πρόγραμμα νοσηλείας το οποίο προσαρμόζεται ειδικά στις απαιτήσεις σας! Καλύπτει επιδημίες-πανδημίες και παρέχει επίσης Άμεση Ιατρική Βοήθεια, νοσηλεία στο εξωτερικό, καθώς και αποκλειστική νοσοκόμα. Για ορισμένα πολύ σοβαρά περιστατικά, όπως καρκίνοι, καρδιολογικά και εγκεφαλικά επεισόδια δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα, ούτε για νοσοκομειακή περίθαλψη ούτε για διαγνωστικές εξετάσεις!

Μπορείτε να εξατομικεύσετε περισσότερο το πρόγραμμά σας από μια σειρά επιλογών:

 • 6 διαφορετικά όρια κάλυψης (Από 20.000€ έως 1.000.000€)
 • 3 διαφορετικά πλάνα καλύψεων με διαφορετικά χαρακτηριστικά
 • 6 επιλογές συμμετοχής ή μη συμμετοχή (0,500,1500,2000,10%,20%)
 • 4 θέσεις νοσηλείας (δωμάτιο)
 • 3 Δίκτυα νοσοκομείων
 • Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προαιρετικά πρόσθετες καλύψεις όπως:
 • Φροντίδα πριν και μετά τη νοσηλεία
 • Check up, ενδοσκοπήσεις και άλλες καλύψεις

-Επείγοντα περιστατικά (50€ ετήσια ασφάλιστρα, 38€ για το παιδί σας!)*
Η επιλογή αυτή καλύπτει τα έξοδα που προκύπτουν από επείγοντα περιστατικά υγείας από προσωπικό ατύχημα ή ασθένεια, όπως τραύμα, τροφική δηλητηρίαση, τσίμπημα-δάγκωμα ζώων, κάταγμα, κάψιμο, ταχυπαλμία, έντονη εξασθένηση κτλ.

Πολλά επείγοντα περιστατικά υγείας αντιμετωπίζονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων χωρίς τελικά να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη. Το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» σας καλύπτει για έξοδα που προκύπτουν από τέτοιες περιπτώσεις:

 • σε όλα τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά νοσοκομεία
 • στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας της INTERAMERICAN, Medifirst
 • σε όλα τα Κέντρα Υγείας
 • στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Επιπλέον περιλαμβάνει και την κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, ενώ καλύπτει και τα έξοδα σε Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.

 

-Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις (17€ το μήνα για παιδιά 0-18 ετών, ενήλικας 20€)*
Απεριόριστες επισκέψεις σε επώνυμους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, απεριόριστες ιατρικές πράξεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο ιατρείο και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε βελονιστές-ομοιοπαθητικούς αλλά και διαγνωστικές εξετάσεις λόγω ατυχήματος ή ασθένειας. Στην ασφάλεια παιδιού περιλαμβάνεται και παιδιατρικό check up!

 

-Νοσηλεία μόνο από ατύχημα (80€ το χρόνο για ενήλικα και 65€ για παιδιά 0-18 ετών)*
Καλύπτει τη νοσοκομειακή περίθαλψη και τα έξοδα νοσηλείας από ατύχημα σε Ελλάδα και εξωτερικό έως €20.000, χωρίς να χρειαστεί απολύτως καμία δική σας συμμετοχή.

 

-Επίδομα νοσηλείας (Ενήλικας 75€ /έτος, παιδιά 0-18 ετών 59€/έτος)*
Με τα προγράμματα υγείας BEWELL, δίνεται επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας έως και 6 μήνες (150€/ημέρα).
Διπλάσιο νοσοκομειακό επίδομα στην Εντατική ή στο εξωτερικό.

 

-Επίδομα χειρουργικής επέμβασης (Ενήλικας 100€ /έτος, παιδιά 0-18 ετών 65€/έτος)*
Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, καταβάλλεται αποζημίωση, η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με τη βαρύτητα της επέμβασης από € 350 έως € 4.200.

 

-Επίδομα Σοβαρών ασθενειών (Από 24€ /έτος)*
Εφάπαξ ποσό σε περίπτωση μιας σοβαρής ασθένειας.
Έχετε 4 επιλογές κάλυψης από €5.000 έως €50.000

 

-Φάρμακα (Από 12€ /έτος)*
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει τη συμμετοχή σας σε ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα φάρμακα, ως και €1.000 ετησίως.

 

- Μηνιαίο εισόδημα (35 ετών-135€/ έτος, 700€ μηνιαίως εξαιτίας απώλειας εισοδήματος από ατύχημα ή ασθένεια)*
Η ασφάλεια υγείας BEWELL πληρώνει ένα μέρος των απολεσθέντων κερδών σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη φροντίδα της υγείας σας. Μπορείτε να επιλέξετε μηνιαίο εισόδημα ή εφάπαξ ποσό, από ατύχημα, ασθένεια ή και τα δύο μαζί.

 

 

(*Οι τιμές εξαρτώνται απο την ηλικία, τον τόπο μόνιμης διαμονής, τις επιλογές καλύψεων, τις εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι 25% στα συνολικά ασφάλιστρα, λόγω συνδυασμού προγραμμάτων, τρόπων πληρωμής και αριθμό μελών στο ίδιο συμβόλαιο)

 

Τι είναι το "BEWELL";

 • Το "BEWELL" είναι μία ευχή που λέμε καθημερινά: ‘Να είστε καλά’. Ευχή όμως η οποία γίνεται πραγματικότητα, με σκοπό να σας βοηθήσει να ζήσετε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.
 • Και αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος υγείας, το οποίο περιλαμβάνει την προστασία, την πρόληψη, τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση ακόμα και την ενημέρωση για σημαντικά θέματα τα οποία αφορούν τη διαχείριση της υγείας σας.

“Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η προαγωγή της υγείας που έχει ως στόχο να μην νοσήσει κάποιος. Ενημέρωση, πρόληψη, υποστήριξη, κατεύθυνση για ευζωία”.

 

 • Το BEWELL σας βοηθά να καλύψετε το κόστος της ιδιωτικής νοσοκομειακής περίθαλψης. Εξαλείφει το πρόβλημα των λιστών αναμονής, της έγκαιρης μεταφοράς και της άμεσης εξυπηρέτησης σε επείγοντα περιστατικά. Αποκτάτε πρόσβασή:
  • στην σύγχρονη ιατρική
  • στις νέες μεθόδους θεραπείας
  • στα πλέον εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα
  • σε καλούς γιατρούς
  • σε καθαρό δωμάτιο
  • σε αξιόπιστες δομές υγείας
 • Έτσι σε περίπτωση κακής υγείας ή τραυματισμού, θα μπορούσε να σας βοηθήσει στο δρόμο της ανάκαμψης, παίρνοντας γρήγορα ιατρική βοήθεια και καλύπτοντας τις αμοιβές νοσοκομείων και γιατρών, έτσι ώστε η ζωή ή η εργασία σας να μην χρειαστούν να σταματήσουν.

Ας ζήσουμε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα!

 

Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα υγείας!


Δεν χρειάζονται όλοι την ίδια ασφάλεια υγείας, ούτε και το ίδιο επίπεδο κάλυψης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στο πρόγραμμα BEWELL Interamerican (8 μεταβαλλόμενοι παράγοντες σύμφωνα με τις ανάγκες σας - 6.912 συνδυασμοί) τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε με ένα επιπλέον κόστος, όπως η οικογενειακή ασφάλεια υγείας. Μπορείτε επίσης να κάνετε το πρόγραμμά σας πιο προσιτό οικονομικά με την αφαίρεση ορισμένων επιλογών κάλυψης τις οποίες ενδεχομένως να μην τις χρειάζεστε, όπως η κάλυψη για προσωπικό ατύχημα – η επιλογή είναι δική σας!

Βάση της επιστημονικής διαδικασίας του Ατομικού Risk Assessment και σύμφωνα με το πρότυπο ISO 31000, η Dikos Insurance μπορεί να εντοπίσει όλους τους ασφαλίσιμους κινδύνους και να τους προτεραιοποιήσει βάσει των δικών σας προσωπικών αναγκών!>

 

Ζητήστε προσφορά

 

Βελτιώστε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας σας!

Ενισχύστε τη βασική σας κάλυψη με τις παρακάτω ενδεικτικές επιλογές.

 • 100% κάλυψη σε Ελλάδα και εξωτερικό
  Αποκτήστε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο 100% κάλυψη από το πρώτο ευρώ.
 • Επίδομα τοκετού
  €1.500 μετά από 2 συνεχόμενες ασφαλιστικές περιόδους
  €2.500 μετά από 5 συνεχόμενες ασφαλιστικές περιόδους
  Ένα εξαιρετικό δώρο για τα νέα ζευγάρια, ουσιαστικά τα πρώτα χρόνια σας επιστρέφονται τα ασφάλιστρα!
 • Αναβαθμίστε τη λίστα νοσοκομείων σας
  Μπορείτε να επιλέξετε να αναβαθμίσετε τη λίστα σε διευρυμένο δίκτυο – ή και πλήρες αυξάνοντας τον αριθμό των νοσοκομείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και όλες τις ιδιωτικές και δημόσιες κλινικές της χώρας!
 • Έξοδα πριν και μετά από χειρουργική επέμβαση
  Καλύπτονται στην Ελλάδα τα έξοδα για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν εκτός νοσοκομείου, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν την είσοδο και μετά την έξοδό από το νοσοκομείο.
 • Επίδομα αποθεραπείας σε Κέντρο Αποκατάστασης
  Παρέχεται επίδομα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παραμονής σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Ελλάδα, εφόσον υπάρχει ιατρική αναγκαιότητα για περαιτέρω αποθεραπεία.
 • Έξοδα νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι
  Καλύπτονται τα έξοδα στην Ελλάδα για νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι, εφόσον υπάρχει ιατρική αναγκαιότητα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο ξεκινά μετά την έξοδο από το νοσοκομείο.
 • Χρήματα στον λογαριασμό σας.
  Επίδομα νοσηλείας και χειρουργικής επέμβασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  Μια έξυπνη στρατηγική μείωσης απρόβλεπτου κόστους, εφόσον σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης στον τραπεζικό λογαριασμό σας θα κατατεθεί ποσό το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 5.700 ευρώ ανά περίπτωση ή τα 30.000 ευρώ ετησίως.
 • Ένα μηνιαίο εισόδημα αν δεν μπορείτε να εργαστείτε
  Όταν είστε άρρωστοι ή τραυματισμένοι και δεν μπορείτε να εργαστείτε, η Προστασία Εισοδήματος είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Πληρώνει ένα μέρος των απολεσθέντων κερδών σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη φροντίδα της υγείας σας.
 • Άλλες επιλογές
  Προσθέστε δωρεάν συνταγογραφούμενα Φάρμακα, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και επισκέψεις σε γιατρούς, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, επίδομα σοβαρών ασθενειών, μηδενική συμμετοχή στα έξοδα και δεκάδες άλλες επιλογές. Όλα στα μέτρα σας!

 

Οριοθετήστε την κάλυψή σας

Κάντε την ιδιωτική ασφάλιση υγείας πιο προσιτή, επιλέγοντας κάποια χαρακτηριστικά όπως ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω.

 • Επιλογή κεφαλαίου
  Μειώστε το ασφάλιστρο επιλέγοντας ετήσιο κεφάλαιο κάλυψης από 20.000€.
  Στο πρόγραμμα BEWELL Interamerican έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέχρι ποιο ποσό θα σας καλύψει η ασφαλιστική σας, ανά ασφαλιστική περίοδο. Οι επιλογές σας ξεκινούν από 20.000 και καταλήγουν σε 1.000.000 ευρώ ετησίως. Η επιλογή των 20.000 ευρώ θα ελαφρύνει σημαντικά το ασφάλιστρό σας. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε κάτι το οποίο δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά είναι πολύ σημαντικό.

   

  —Το 95% των νοσηλειών δεν κοστίζει περισσότερο από 20.000 ευρώ.

 • Συμμετοχή στα αναγνωρισμένα έξοδα
  Μειώστε το ασφάλιστρο επιλέγοντας συμμετοχή μέχρι 2.000 ανά έτος ή ανά νοσηλεία. Στο “BEWELL” μπορείτε να επιλέξετε:
  • Αν θέλετε να έχετε συμμετοχή μέσα σε ένα έτος στο κόστος της νοσηλείας (δυνατότητα επιλογής 0% για όλα!),
  • Αν αυτή η συμμετοχή θα είναι ποσοστό επί του κόστους ή σταθερό ποσό (500,1500,2000,10%,20%)
  • Αν η συμμετοχή σας θα αφορά κάθε περίπτωση νοσηλείας ή συνολικά το ασφαλιστικό έτος.

  Ανάλογα με αυτές τις επιλογές, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το ασφάλιστρό σας: Όσο αυξάνεται η συμμετοχή σας στο κόστος, τόσο μειώνεται το ασφάλιστρό σας.

  Μην ξεχνάτε όμως ότι:

  • Στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας Medi Clinic και Medi first η συμμετοχή σας ελαχιστοποιείται ή μηδενίζεται όσο μεγάλη και να είναι η συμμετοχή σας στα έξοδα στο πρόγραμμα που θα δημιουργήσετε. Επιπλέον πλήρη απορρόφηση συμμετοχής ή και δραστική μείωση για παιδιά και ενήλικες σε κορυφαία νοσοκομεία, όπως Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. 
  • Μειώνεται ισόποσα η συμμετοχή σας στα έξοδα με χρήση του Κοινωνικού σας φορέα.
  • Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, αν δεν διανυκτερεύσετε στο νοσοκομείο, το ‘BEWELL’ μειώνει τη συμμετοχή σας από το μισό μέχρι ολόκληρο το ποσό. Επιπλέον 0% συμμετοχή στους χειρουργούς ειδικούς συνεργάτες αν έχετε επιλέξει συμμετοχή με ποσοστό.
  • Στις Δημόσιες υποδομές υγείας, σας δίνεται επίδομα ως και 500 ευρώ/ημέρα.

  Ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε πλήρη κάλυψη ή κάλυψη με συμμετοχή, δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα για σοβαρές περιπτώσεις, όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω:

  • Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο
  • Κακοήθης νεοπλασία και υποτροπές
  • Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου
  • Αγγειοπλαστική στεφανιαίων αρτηριών
  • Αορτοστεφανιαία παράκαμψη (by pass)
  • Αποκατάσταση ανευρύσματος αορτής
 • Περιορίστε τη λίστα νοσοκομείων σας
  Η μείωση του αριθμού των νοσοκομείων από τα οποία μπορείτε να εξυπηρετηθείτε μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε το ασφαλιστικό σας κόστος.
  Πέρα από τα νοσοκομεία που θεωρείτε καλά, βασικά κριτήρια επιλογής πρέπει να αποτελούν οι κλινικές που σχετίζονται περισσότερο με τις ανάγκες σας αλλά και η απόσταση από το μόνιμο τόπο διαμονής σας. Θέλετε, για παράδειγμα, γυναικολογική ή παιδιατρική κλινική στο δίκτυό σας; Θέλετε σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας μας, ή κοντά στο σπίτι σας; Τώρα με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείτε να επιλέξετε.
 • Περιορίστε πρόσθετες παροχές
  Μερικές από τις επιλογές:
  • Επιλογή κάλυψης μόνο στην Ευρώπη
  • Χωρίς ετήσιο check up (Παρέχετε δωρεάν από τον κοινωνικό σας φορέα)
  • Χωρίς κάλυψη επεμβατικών πράξεων (Δυνατότητα επιλογής από το δίκτυο γιατρών του ΕΟΠΠΥ)
  • Τρίκλινο δωμάτιο (Οι επιλογές που έχετε είναι Θέση Γ (τρίκλινο δωμάτιο), Θέση B (δίκλινο δωμάτιο), Θέση A (μονόκλινο δωμάτιο), Lux και Suite. Δίνεται η δυνατότητα να νοσηλευτεί κανείς σε ανώτερη θέση από αυτή που έχει επιλέξει με μία μικρή αύξηση της συμμετοχής του στα έξοδα)
  • Χωρίς φροντίδα πριν και μετά την νοσηλεία.

Ασφάλεια υγείας οικογενειακή και ασφάλεια παιδιού

Τα παιδιά, σχεδιάζουμε να τα υποστηρίζουμε μέχρι να αποκατασταθούν. Η διαδρομή είναι άγνωστη. Τι μπορούμε να προσφέρουμε όμως εμείς;

 1. Ολοκληρωμένο σύστημα υγείας
 2. Νοσηλεία μόνο από ατύχημα
 3. Χρηματοδότηση σπουδών
 4. Προστασία ζωής και εισοδήματος
 5. Προσωπικό ατύχημα
 6. Αστική ευθύνη οικογενειάρχη
 7. Σύνταξη
 8. Προστασία περιουσίας
 9. Νομική προστασία οικογένειας

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input