🏡 Ασφάλεια Σπιτιού - Κατοικίας | Dikos Insurance

Ασφάλεια Κατοικίας

Ένα ακίνητο για να ζημιωθεί μπορεί να χρειαστεί 30' και για να γίνει, μια ζωή...

9+1 λόγοι για να επιλέξετε Ασφάλεια Σπιτιού HOME TOTAL Interamerican

 1. Ολοκληρωμένη ασφάλιση, από ασφάλεια κλοπής σπιτιού μέχρι ασφάλεια πυρός κατοικίας και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
 2. Πρωτοποριακές παροχές και υπηρεσίες οι οποίες διευρύνουν την έννοια της ασφάλειας κατοικίας.
 3. Οικονομική ασφάλεια σπιτιού, με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα και δυνατότητα επιλογής στο ύψος του απαλλασσόμενου ποσού.
 4. Αποζημίωση σε αξία καινούργιου, μέσα στα όρια που έχουν συμφωνηθεί, ανεξάρτητα από την παλαιότητα του ακινήτου ή/και του περιεχομένου του.
 5. Αποζημίωση σε πρώτο κίνδυνο (χωρίς μείωση της αποζημίωσης σε περίπτωση υπασφάλισης).
 6. Κάλυψη σημαντικών εξόδων.
 7. Ασφάλιση σπιτιού κατά παντός κινδύνου. Δυνατότητα για κάλυψη υλικών ζημιών που προκαλούνται από κάθε τυχαίο, αιφνίδιο και απρόβλεπτο γεγονός και μπορεί να οφείλονται σε κίνδυνο που δεν κατονομάζεται από το συμβόλαιο.
 8. Ταχύτητα αποζημιώσεων με απλές διαδικασίες.
 9. Σαφείς και ξεκάθαροι όροι συμβολαίου χωρίς “ψιλά γράμματα”.
 10. Κύρος και αξιοπιστία από μία μεγάλη και σίγουρη εταιρία, που ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, με 6 φορές τα συνολικά ασφάλιστρα της Ελλάδας και 550.000 ευρώ/ημέρα σε αποζημιώσεις. Έναν από τους ισχυρότερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.
Dikos Insurance

Σε κάθε πρόγραμμα HOME TOTAL Interamerican υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον επιλογών σε κάθε κατηγορία, γεγονός που σας διευκολύνει να δημιουργήσετε ένα δικό σας πρόγραμμα ανάλογα με τα οικονομικά και τις ανάγκες σας. Και, φυσικά, με την πολυβραβευμένη Ατομική Μελέτη Διαχείρισης Κινδύνων μπορείτε να βρείτε τι ακριβώς χρειάζεστε εσείς!

 • Οικονομική στήριξη
  Η ασφάλεια κατοικίας ΗΟΜΕ μπορεί να προσφέρει προστασία οικογένειας και εισοδήματος, καλύπτοντας σημαντικά έξοδα, όπως η δόση του στεγαστικού δανείου, η απώλεια ενοικίων (για τον ιδιοκτήτη), οι δόσεις των πιστωτικών καρτών. Σε περίπτωση που καταστραφεί η επιχείρηση στην οποία εργάζεται κάποιο μέλος της οικογένειας με αποτέλεσμα να χάσει την εργασία του, το πρόγραμμα HOME TOTAL Interamerican εξασφαλίζει μηνιαίο ποσό για πληρωμή των λογαριασμών της κατοικίας του.
 • Ευθύνες απέναντι σε τρίτους
  Όλοι είναι ασφαλείς στο σπίτι σας, γιατί η ασφάλεια κατοικίας HOME, καλύπτει την ευθύνη σας απέναντι σε τρίτους.
 • Αλλαγή σπιτιού
  Αν επιλέξετε να αλλάξετε σπίτι, το πρόγραμμα επεκτείνει την ασφάλισή σας και στην νέα κατοικία, ενώ παράλληλα σας καλύπτει και για τις ζημιές που μπορεί να προκύψουν στη μετακόμιση.
 • Ψυχολογική υποστήριξη
  Μια σημαντική βοήθεια για την οικογένεια να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία σε περίπτωση ολικής καταστροφής της κατοικίας ή μετά από μια ληστεία, αναλαμβάνοντας το κόστος της ψυχολογικής υποστήριξης. Επιπλέον, η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό και η ασφάλεια κλοπής σπιτιού φροντίζουν για την ψυχική υγεία της οικογένειάς σας!
 • Κάλυψη επιπλέον εξόδων
  • Έξοδα πυρόσβεσης και περιορισμού της ζημιάς
  • Έξοδα κατεδάφισης και αποκομιδής ερειπίων
  • Έξοδα έκδοσης αδειών, αν τυχόν χρειαστούν μετά τη ζημιά
  • Έξοδα μεταστέγασης
  • Έξοδα αποθήκευσης περιεχομένου μετά τη ζημιά
  • Κλοπή αντικειμένων σε προσωρινή διαμονή
 • Φροντίδα για τα κατοικίδια
  Καλύπτει και τους τετράποδους φίλους σας που μπορεί να χρειαστούν ιατρική φροντίδα ή να μετακομίσουν προσωρινά, σε περίπτωση ζημιάς.
 • Ασφάλεια δώρων
  Σε εποχές, όπως τα Χριστούγεννα και σε εξαιρετικές περιστάσεις, όπως οι παραμονές ενός γάμου ή μιας βάφτισης, η αξία των αντικειμένων μέσα στο σπίτι σας αυξάνεται. Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει επιπλέον 10% κάλυψη για το περιεχόμενο του σπιτιού σας τις μέρες αυτές.
 • Κατά παντός κινδύνου
  Tο πρόγραμμα HOME TOTAL Interamerican περιλαμβάνει την κάλυψη κατά παντός κινδύνου, και σας καλύπτει για υλικές ζημιές που προκαλούνται από τυχαίο, αιφνίδιο και απρόβλεπτο γεγονός, διαφορετικό από τους κινδύνους που ήδη καλύπτονται και αναφέρονται στο συμβόλαιο. Είναι μια μοναδική παροχή που, αν συνδυαστεί με ασφάλεια υγείας και ασφάλεια αυτοκινήτου, σας καλύπτει άρτια και ολοκληρωτικά.

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας με μια ματιά

Για εσάς που επιθυμείτε οικονομική ασφάλεια σπιτιού για τον βασικό κίνδυνο της φωτιάς, με ασφάλεια πυρός κατοικίας.

Για εσάς που επιθυμείτε οικονομική κάλυψη, για μια σειρά από τους πιο συνηθισμένους κινδύνους, παρέχοντας ασφάλεια σπιτιού για σεισμό καθώς και για καιρικά φαινόμενα, εκρήξεις, πράξεις βίας κλπ.

Ένα πρόγραμμα με προσιτό κόστος, που επιπλέον σας παρέχει ασφάλεια κλοπής σπιτιού και καλύπτει την ευθύνη σας απέναντι σε τρίτους.

Σχεδιασμένο για υψηλές απαιτήσεις, σας εξασφαλίζει με τον πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο τρόπο, καθώς προστατεύει το σπίτι σας και εσάς από κάθε πιθανό κίνδυνο και σας καλύπτει για κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Περισσότερη οικονομία, περισσότερες επιλογές με τα νέα προγράμματα Κατοικίας

Ασφάλιση Σπιτιού:


ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτή

Η Dikos Insurance, με απόλυτη εξειδίκευση στις ασφαλιστικές προτάσεις και εμπειρία 25 χρόνων σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας! Δείτε τι κερδίζετε:

 • Τα νέα προγράμματα έχουν και πρωτοποριακό τρόπο τιμολόγησης. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές για όλους.
 • Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ύψος του απαλλασσόμενου ποσού, δηλαδή του ποσού της ζημιάς που πληρώνετε οι ίδιοι και να μειώσετε με αυτόν τον τρόπο τα ασφάλιστρά σας.
 • Ακόμα μπορείτε να εξασφαλίσετε 5% έκπτωση, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα.
 • Απαλλαγή VIP: Καμία δική σας συμμετοχή σε περίπτωση ζημιάς.
 • Απαλλαγή €750: €750 δική σας συμμετοχή σε κάθε περίπτωση ζημιάς.
 • Απαλλαγή €5.000: €5.000 δική σας συμμετοχή σε κάθε περίπτωση ζημιάς.
 • Απαλλαγή σεισμού: Μπορείτε να επιλέξετε το ύψος της δικής σας συμμετοχής, 2% ή 4% επί του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου.

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input