Πώς θα δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα

Πώς θα δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα δημιουργείται πάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας

Ζητήστε προσφορά

Ο σχεδιασμός του σωστού πλάνου στη σωστή τιμή θα εξαρτηθεί από ορισμένους παράγοντες, όπως:

 1. Τις προτιμήσεις για ιδιωτικές ή και δημόσιες υπηρεσίες υγείας.
 2. Τα τυχόν υφιστάμενα ασφαλιστικά προγράμματα.
 3. Τις ιδιαίτερες προσωπικές ή οικογενειακές ανάγκες στην υγεία.
 4. Τις προτεραιότητές σε ότι αφορά την κάλυψη του κάθε μέλους της οικογένειάς.
 5. Τις απαιτήσεις σε ότι αφορά τα νοσοκομεία στα οποία υπάρχει πρόσβαση, το ανώτατο ποσό κάλυψης, τον τύπο δωματίου, το ποσό της δική συμμετοχής στο κόστος κ.λπ.
 6. Το ύψος των χρημάτων που δύναται να διατεθεί συνολικά για την αγορά του ασφαλιστικού προγράμματος.

H διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή!

 • Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τα εργαλεία για να φτάσετε μαζί μας με την δική σας συμβολή γρήγορα στην κατάλληλη απόφαση.
 • Επιπλέον μέσω της ανάλυσης IRMA και του βραβευμένου λογισμικού, θα προσδιορίσουμε με μεγάλη ακρίβεια τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου, ώστε να μην επιλέξετε καλύψεις που ήδη έχετε στη διάθεσή σας.
 • Έτσι θα αποφύγετε διπλή ασφάλιση, περιττό κόστος και παράλληλα θα είστε συνεχώς ενημερωμένοι για όποιες αλλαγές σας αφορούν.

Οι καλύψεις

 • Η καταγραφή των αναγκών σας είναι πολύ σημαντική, ώστε να αποκτήσετε το δικό σας πρόγραμμα υγείας που θα σας καλύπτει ακριβώς για όσα χρειάζεστε.
 • Καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές ασφάλισης, θα αποφασίσετε το είδος της κάλυψης που χρειάζεστε, όπως νοσοκομειακή κάλυψη, κάλυψη για επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, κάλυψη για επείγοντα περιστατικά ή απλώς ένα επίδομα αν χρειαστεί να νοσηλευτείτε.
 • Ο τρόπος ζωής μας καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τις ανάγκες μας. Για παράδειγμα, ένας επαγγελματίας που ταξιδεύει συνεχώς, χρειάζεται πρόγραμμα υγείας που του εξασφαλίζει κάλυψη στο εξωτερικό και πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής μεταφοράς. Καθώς οι ανάγκες αλλάζουν, είναι σημαντικό να έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζετε το πρόγραμμά σας και τις καλύψεις του.
 • Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως πρόκειται για μια απόφαση που παίρνουμε πριν χρειαστούμε τις υπηρεσίες της ασφάλισης.
 • Όσο νωρίτερα ασφαλιστούμε και όσο καλύτερη είναι η υγεία μας, τόσο περισσότερες επιλογές έχουμε.

Το κόστος

 • Το πρόγραμμα που θα επιλέξετε πρέπει να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις ανάγκες σας αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες, ώστε να μην διαταράξετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.
 • Στόχος είναι να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας σε βάθος χρόνου. Τα σύγχρονα προγράμματα είναι ευέλικτα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας, ενώ είναι σημαντικό να αξιοποιείτε τις παροχές του προγράμματος και την κάλυψη του Δημόσιου Φορέα Ασφάλισης.

Η αξιοπιστία

 • Η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία και η φήμη της ασφαλιστικής εταιρίας έχουν καθοριστική σημασία στην επιλογή σας.
 • Η εμπειρία και η παρουσία της στο χώρο είναι σημεία που θα αξιολογήσετε, ενώ θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις υποδομές της και το Δίκτυο των Ιατρών, των Διαγνωστικών Κέντρων και Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων με τους οποίους συνεργάζεται.
 • Στόχος είναι να αποκτήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου

Ενημερώσου τώρα

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

*
Invalid Input

Invalid Input